Autoværksted med erfarne specialister

Hos Tune Autoophug er vi et kompetent autoværksted med erfarne specialister. Vi tilbyder alle former for service, reparationer og vedligeholdelse på alle typer biler i Tune, Hundige og Ishøj - uanset årgang. Vi har mange års erfaring med at drive eget autoværksted med stor succes, hvor vi servicerer lokalområdets biler med fokus på den gode kvalitet og kundeservice. 

Har du en bil, der skal til periodisk serviceeftersyn, eller erfarer du mulige skader, tager vi gerne et grundigt kig på din bil. Vi finder hurtigt frem til eventuelle fejl og kan reparere på stedet, hvis dette kræves. Vi er et kvalitetsbevidst autoværksted, der lever af tilfredse kunder - og derfor kan du se frem til håndværk i høj kvalitet hver eneste gang.

Professionelt autoværksted med brede kompetencer

Vi ser dagligt mange former for skader på såvel nye som gamle biler. Vi er oftest altid i stand til at få dem videre på stedet. 

Vi tilbyder en lang række forskellige services i vores autoværksted, hvorfor du trygt kan bringe din bil til os, hvis du for eksempel søger en dygtig mekaniker til:​

  • ​Udskiftning af dæk
  • ​Service på bil
  • ​Serviceeftersyn
  • Bilreparation
  • ​Udskiftning af rude
  • Udskiftning af spejl og meget andet

​Vi udfører alle generelle services i forbindelse med service og reparation, og vi er grundige og omhyggelige om selv de mindste detaljer. Vi tager din trafiksikkerhed alvorligt, og derfor har vi konstant fokus på kvaliteten af vores arbejde.

Bestil tid til service eller reparation

Skal din bil snart til service, eller har du en skade, der trænger til en kyndigt eftersyn? Vi er klar til at hjælpe dig i vores autoværksted, når du har brug for os. Når det kommer til biler, er det vigtigt, at du gør noget omgående, når du erfarer potentielle skader. Kontakt os med det samme, så vi kan se på det, således at det ikke bliver værre og i sidste ende dyrere.

Du er velkommen til at kontakte os for bestilling af tid i vores autoværksted på telefon 28 45 92 66 eller skriv til info@autoophug-tune.dk.​

Tune Autoophug

Industrihegnet 3

4030 Tune

Kontakt os her

Tlf.: 28 45 92 66

E-mail: ​info@autoophug-tune.dk

CVR: 30107578

Åbningstider:​

​Hverdage:

​09:00 – 18:00

Lørdage:​

​09:00 – 17:00