Auto reservedele af høj kvalitet

Hos Tune Autoophug forhandler vi auto reservedele af høj kvalitet i Tune nær Hundige og Ishøj. Vi er et erfarent og særdeles professionelt værksted, som har alt, hvad du skal bruge af reservedele til din bil. Vi har et bredt sortiment af alle typer og mærker, så du altid har mulighed for at finde en del eller komponent, som passer til din bil. 

Vi har mange brugte auto reservedele på lager, og vi kan skaffe stort set alle dele alt efter behov og efterspørgsel. Hos os har du naturligvis også mulighed for at få dine dele monteret eller udskiftet, hvis du ikke selv har lyst eller kompetencerne til at reparere på din bil.

Vi står 100 procent inde for kvaliteten af vores auto reservedele

Står du af den ene eller anden årsag og mangler nye auto reservedele til din bil, tilbyder vi en bred vifte af dele, der alle er af høj standard og kvalitet. Vi står 100 procent inde for holdbarhed og slidstyrke, således at din bil bliver udstyret med reservedele, der holder længe, og som er driftige.

Vi modtager jævnligt biler, der er næsten nye, og som har været involveret i en færdselsulykke og derfor indeholder gode og næsten nye autoreservedele. 

Vi sikrer os altid, at disse lever op til vores strenge krav til sikkerhed og kvalitet, så vi kan udstyre vores kunder og deres biler med autodele, der er 100 procent funktionsdygtige og til en god pris. 

Uanset om det er nyere eller ældre dele, tester vi dem for at sikre den høje kvalitet.

Køb nye og brugte dele til skarpe priser

Vil du have auto reservedele til skarpe priser, er du velkommen til at kigge forbi, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Du kan helt selv vælge, om det skal være helt nye dele, vi bestiller hjem til formålet, eller om du vil købe nogle billigere autodele, der er brugte.

Du kan købe delene og selv udskifte og montere, eller du kan lade os om at servicere din bil grundigt og effektivt, så du bliver godt og sikkert kørende igen.

Ring for at aftale nærmere på telefon 28 45 92 66 eller skriv til denne e-mail:
​info@autoophug-tune.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tune Autoophug

Industrihegnet 3

4030 Tune

Kontakt os her

Tlf.: 28 45 92 66

E-mail: ​info@autoophug-tune.dk

CVR: 30107578

Åbningstider:​

​Hverdage:

​09:00 – 18:00

Lørdage:​

​09:00 – 17:00